Logotip

Enumero d.o.o.

OIB: 60632875039

Hribarov prilaz 1, 10 010 Zagreb

Tel: +385 99 4444 668
Fax: +385 47 412 388
E-mail: info@rashladna-oprema.com

  • Slider slika
  • Slider slika
  • Slider slika
  • Slider slika
  • Slider slika

O nama

Tvrtka ENUMERO d.o.o., nastala je na dugogodišnjem iskustvu djelatnika koji na području prodaje profesionalne rashladne opreme  posluju na hrvatskom tržištu preko 15 godina.


Naša osnovna djelatnost je prodaja i montaža profesionalne rashladne opreme za ugostiteljstvo, prehrambenu i proizvodnu industriju, te druge uslužne djelatnosti.
Širina prodajnog asortimana i kvaliteta usluge omogućava nam prisutnost u svim granama gospodarstva gdje postoji potreba za profesionalnom rashladnom opremom.


Naša prednost je skladišni prostor za gotove proizvode od 300 m²,  u kojem se u svakom trenutku nalazi većina opreme iz našeg prodajnog programa, spremna za isporuku.


Organizirani smo da možemo odraditi sve projekte profesionalne rashladne opreme koji se rade u Republici Hrvatskoj i zemljama u okolini. Vršimo usluge uvoza opreme, te dopremu FCO skladište ili objekt kupca sa montažom iste.


Misija naše tvrtke je da zajedno sa našim partnerima i kupcima vršimo podizanje standarda u kvaliteti opreme. Svakom potencijalnim kupcu pristupamo kao vrijednom partneru sa kojim zajednički rješavamo njegove specifične potrebe u nabavi opreme.


Servisna mreža osigurana je na području cijele Republike Hrvatske, tako i  u zemljama u okolini. Servisna mreža je koncipirana tako da u slučaju potrebe izlazi na terenu u najkraćem roku, u jamstvenim i van jamstvenom roku.

Ukoliko imate potrebu za profesionalnom rashladnom opremom ili samo trebate savjet, slobodno nam se obratite.